Saigon’s biggest Pool Party Season Closing Fiesta! Bữa tiệc Pool Party cuối mùa lớn nhất Sài Gòn!

SEASON CLOSiNG FiESTA – Saturday, JUNE 24th
Let’s close out the Saigon Soul Pool Party season
with the biggest crowds we’ve ever had!

Dance to the House Sounds of:
MAQman | Stu Miller | Scrambled Edge with Claire Robbin
Ryan Wik | Coh-Hul | Tristyan Lebrun | Mike Ruth | Noize of Future

150,000 VND Paid Upon Arrival | 5 VIP Cabanas Available
Arrive early for seating. Stay late & be awesome.

Info & Cabana Bookings >> www.saigonsoul.com
IG >> instagram.com/saigonsoul
Get Involved >> #saigonsoul

Saigon Soul has become an institution for many expats, locals and travellers as the liveliest Pool Party & Dayclub in Saigon. Every Saturday from late November until late June you’ll enjoy the finest DJs that Saigon has to offer. Our House Music fuelled event series is defined by its great party atmosphere & amazing crowd of 600+ people, all in the elegant surroundings of the New World Saigon Hotel pool. Upscale and chic, yet, down, dirty and outright affordable, you’ll be guaranteed a sexy, water fuelled event in an unforgettable atmosphere! What better way to spend a Saturday?

Haven’t got enough at Saigon Soul Pool Party, JOIN THE AFTER PARTY!

The After Party will be at Upper Saigon, together with the Magners Love Vietnam Rooftop Party #4 – SAO BIEN, to party with discounted drinks, meeting fun people, and play along with great activities such as Blind Dates, Limbo, DJs all night! The previous event gathered nearly 400 people through the door! – FREE ENTRY!

If you need to party even more, the AFTER AFTER Party will be at The Lighthouse until the morning! FREE ENTRY w/ SAIGON SOUL WRISTBANDS!

See you all there!

———- ———- ———-

Bữa tiệc Saigon Soul Pool Party cuối cùng trong mùa, Thứ 7, 24/6/2017!

DJ Line Up: 

MAQman | Stu Miller | Scrambled Edge with Claire Robbin
Ryan Wik | Coh-Hul | Tristyan Lebrun | Mike Ruth | Noize of Future


Thông tin và đặt Cabana riêng >> www.saigonsoul.com
IG >> instagram.com/saigonsoul
Hashtag >> #saigonsoul

Saigon Soul đã trở thành một điểm đến quen thuộc trong cộng đồng người nước ngoài sống tại Việt Nam, dân địa phương và các du khách nước ngoài, nổi tiếng là nơi diễn ra những buổi tiệc bể bơi sôi động nhất thành phố. Vào mỗi thứ bảy hàng tuần từ khoảng cuối tháng 11 đến giữa tháng 6, bạn sẽ được thăng hoa cùng những DJ “đình đám” nhất Sài Thành. Những chuỗi sự kiện chìm chắm trong những bản nhạc House của chúng tôi tạo nên một không khí tiệc tuyệt vời cùng với hơn 600 người bạn thú vị, tất cả chỉ có tại bể bơi New World Saigon. Bạn sẽ được tận hưởng một không gian tiệc đáng nhớ với những trai xinh, gái đẹp và mọi thứ phù hợp với hầu bao của bạn. Còn gì sướng bằng tận hưởng một ngày thứ bảy như thế?

Chơi tại Saigon Soul chưa đủ “phê”? Hãy tham gia After Party tại Upper Saigon!

Phối hợp cùng sự kiện Magners Love Vietnam Rooftop Party #4 – SAO BIEN gồm các loại nước được giảm giá, các trò chơi như Blind Dates, nhảy Limbo, rút thăm trúng thưởng, và DJ đến khuya để quyên góp cho tổ chức tù thiện Sao Biển. Sự kiện tháng trước quy tụ gần 400 lượt khách trong đêm. – FREE ENTRY – Miễn phí vào cổng.

Bạn vẫn muốn party đến sáng? Đến với AFTER AFTER Party tại The Lighthouse, các DJ sẽ phục vụ cho bạn đến khi mặt trời mọc! – FREE cho khách hàng mang vòng tay Saigon Soul.

Giá Vé: 150,000đ

Địa Chỉ: Hồ Bơi, New World Hotel, 76 Lê Lai, P. Bến Thành, Q.1, TP.HCM, Vietnam

Website: http://saigonsoul.com/

No more articles